Звикли до розкоші: в Олександрівській лікарні "елітний клас" вимагає комфортних приміщень з обладнанням

Депутати і чиновники в Олександрівській лікарні в Києві, де лікують заражених коронавірусом, вимагають поліпшених умов.

Про це повідомляє журналіст і громадський діяч Назар Приходько на своїй Facebook-сторінці.

Для так званих VIP-персон з "куршавельської групи" (чиновники і бізнесмени, які відпочивали на курорті, де зафіксовано спалах коронавируса) про ордінаторскі переобладнують на спеціальні палати VIP. Це пов'язано з тим, що люди з "елітного класу" не хочуть селиться в палати по два-три людини, а вимагають поодинокі приміщення з усім обладнанням і комфортом.

Також чиновників і бізнесменів обурює, що у них не перебуває медперсонал на постійній основі. Хоча інфекціоністів і вірусологів в Україні дуже мало, зазначив Приходько, а в університети не набирали студентів на таку спеціальність останні 5 років.

За словами журналіста, за останній час в Олександрівську лікарню поступили ще троє "VIP-персон" з Обухівського району Київської області:

Олександр Желтан з Козина. Власник десятків компаній. Був бізнес-партнером одіозного Ігоря Кононенко і фігурував у скандалі з відведенням земельної ділянки посеред дорожньої розв'язки в Києві під СТО.

Раїса Манжола - власниця мережі ресторанів "Mastergood".

Софія Поліщук - їй 19 років, але проживає вона за тією ж адресою, що і один з власників "Андрушівського маслозаводу", громадянин РФ Армен Мелікян.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення