Звіряче подвійне убивство у Харкові: 22-річний студент наніс 50 ударів ножем педагогу та його дівчині (фото, відео)

За вбивство двох молодих людей у Харкові судитимуть 22-річного їхнього кривдника.

Як повідомляє прокуратура, слідство встановило, що 22-річний харків'янин заздалегідь ретельно спланував вбивство своїх знайомих з метою заволодіння їх майном - грошима і мобільними телефонами.

Так, підозрюваний, діючи з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю завдав множинні тілесні ушкодження в різні частини тіла спочатку 25-річній дівчині, а після - 29-річному чоловікові.

Уже після настання смерті обох постраждалих нелюд намагався приховати сліди злочину, спробувавши підпалити квартиру.

Олександра Євдокимова, 29-річного викладача кафедри туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова, і його 24-річну кохану Євгенію Білевську зарізали в квартирі будинку по вулиці Дружби Народів у Харкові. Інцидент стався 2 травня 2021р. Молодим людям завдали майже півсотні ножових поранень на двох: Олександру - 31, Євгенії - 18.

У вбивстві підозрюється Єгор Турчин - 22-річний студент вузу, де працював убитий. При цьому молодик був знайомий із загиблими і не заперечує, що в той нещасливий день знаходився в квартирі Олександра Євдокимова.

Однак хлопець запевняв на суді, що Євгенію вбив її коханий. Причиною стали ревнощі - більше 5 років обвинувачений нібито був коханцем вбитої дівчини.

"Несподівано повернувся Саша, викрив нас в зраді, почався конфлікт. Я почув крики Євгенії та звуки ударів. Потім побачив, як Саша бив дівчину ножем, а потім накинувся на мене, щоб убити", - розповів під час слідства підозрюваний.

Обвинувачюваний нібито захищався, але йому ймовірно не повірили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення