Зв’язали і били: на Одещині грабіжники увірвались у будинок подружжя, викрали гроші та золоті прикраси (відео)

На Одещині двоє грабіжників напали на будинок пенсіонерів. Вони зв’язали подружжя, а потім викрали у них гроші та прикраси, прихопили з собою також мобільні телефони. Загальна сума збитків - 130 тисяч гривень. Про це повідомили у поліції Одеської області.

"Двоє зловмисників, одесит та виходець із сусідньої країни, ввечері увірвалися в оселю подружньої пари. Вдаривши голову сімейства, який намагався чинити опір непроханим гостям, правопорушники зв’язали чоловіка разом з дружиною і, пригрозивши пістолетом, відібрали заощадження родини, золоті прикраси і два мобільні телефони. Через кілька днів фігурантів затримали, їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

За кілька днів правоохоронці затримали одного фігуранта - за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення його зняли з автобуса, що мав прямувати з міжнародного автовокзалу Одеси до Кишинева. Другого правопорушника затримали, коли він намагався дістатися з Ізмаїла до обласного центру. З фігурантами проводять слідчі дії, одному із них уже повідомлено про підозру в розбійному нападі, поєднаному з проникненням у житло.

У зловмисників вилучили речові докази їх причетності до злочину. Обидва затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Сума збитку, нанесена подружжю, становить 130 тисяч гривень.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Тож фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Окрім того, перевіряється їх причетність до аналогічних злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення