Зв'язали, наказали стати на коліна і розстріляли: у підвалі дитячого санаторія в Бучі знайшли катівню рашистів (фото)

Українські військові знайшли катівню росіян у Бучі, де окупанти знущалися і вбивали мирних жителів. Про це в Telegram написав Давид Сакварелідзе.

Повідомляється, що катівню рашисти організували в місцевому дитячому санаторії "Променистий". У підвальному приміщенні виявлено тіла групи чоловіків. Всі вони загинули в зігнутому положенні і з зав'язаними за спиною руками.

Увага! Фото 18+

Також опубліковано супутникові знімки братської могили в Бучі, виритої на території церкви Андрія Первозванного. Світлини зробив супутник американської компанії Maxar Technologies, пише Reuters.

Супутник зафіксував траншею довжиною 13,7 м. За даними Maxar Technologies, перші ознаки розкопок братської могили було помічено 10 березня.

Сотні людей були вбиті російською армією у містах під Києвом, які раніше були під окупацією. Деяких людей розстрілювали просто на дорогах і покидали їхні тіла на вулицях. У багатьох були зв’язані руки. Є факти зґвалтування дітей та жінок, тіла деяких росіяни намагалися спалити. Також знайшли тіло раніше зниклої старости села Мотижин Бучанського району Ольги Сухненко разом з убитим чоловіком та сином.

У Міноборони РФ свою причетність до звірств заперечують, стверджуючи, що кадри з Бучі та інших міст є провокацією радикалів і монтажем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення