Афера небачених масштабів: в Україні наречена-примара жорстоко познущалась з американця (відео)

В Україні у потязі обікрали 76-річного американця, який прилетів на різдвяні свята до привабливої білявки, з якою познайомився в інтернеті.

Джеймс Бойз - колишній інженер з Чикаго. В інтернеті він познайомився з привабливою білявкою, вони листувалися більше 3,5 років, тож чоловік закохався по самі вуха. На батьківщині Джеймс має велику родину, але розповідати про свої поневіряння в Україні не хоче, аби не хвилювалися.

За версією дівчини, вона - стоматолог з Дніпра. За листуванням її звати Ганна. Вона запропонувала нарешті зустрітися з нею та її родиною, і провести разом новорічні свята. Чоловік вирушив на батьківщину до дами серця, але виявилось, що вона живе не в Дніпрі, а в Донецьку.

Коли він їхав потягом, у його купе зайшли незнайомці і викрали всю готівку. Він дивом зберіг свій телефон і документи, викрадені банківські картки іноземець одразу заблокував.

Дістатися найближчого аеропорту в Харкові йому допомогли небайдужі громадяни, а прихистили його вже тутешні працівники. Чоловік прожив у харківському аеропорті 4 доби. Тим часом Ганна "чомусь" перестала виходити на зв'язок. Тож схоже, що чоловіка обікрали за наводкою, і загалом уся ця чортівня - небачених масштабів афера.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення