Агресія дітей вже не має меж: 6-річну дівчинку вбив 13-річний сусід - жахливі подробиці трагедії на Харківщині (відео)

Те, що сталася вночі на Харківщині, просто не вкладається в голові. У містечку Старому Салтові раптом зникла шестирічна Мирослава. Дитину шукали мало не всім містом, і близько опівночі таки виявили - в покинутій будівлі, от тільки вже мертвою.

Те, що Мирославу вбили, поліцейські з’ясували відразу: в дівчини буквально розтрощена голова та все обличчя, ніби нападник вбиваючи свою жертву просто не міг зупинитись.

Гуляла того вечора Мирослава із 13-річним сусідом Богданом. Спочатку вона каталася на велосипеді, а потім зникла. Богдан розповів, що нібито пішли з дівчинкою до яблуневого саду, а потім дівчинка кудись пішла. Та коли знайшли труп дитини, під підозру підпав саме підліток.

Богдан з неповної родини. Жив разом із сестрою та мамою, яка раз по раз прикладалася до чарки. Однолітки Богдана не сприймали, тому він гуляв з молодшими дітьми. Хлопчину звинувачують у невмотивованої жорстокості. 3 роки тому Богдан знущався з тваринок та викладав відео у соцмережі. Але ніхто не звернув на це уваги. Хлопчик, якому лише 13 років, може уникнути кримінальної відповідальності і тепер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення