Батько 8 дітей топив будинок тілом дружини, а голову спалив на сміттєзвалищі (відео)

У селі на Київщині чоловік чотири доби замітав сліди вбивства власної дружини, у шлюбі з якою народив 4 дітей - двох дівчат та двох хлопчиків. І це при тому, що він має 4 дітей від інших жінок.

Всі ці дні 48-річний чоловік рубав дружину на шматки та вивозив рештки тіла. Голову спалив на сміттєзвалищі, руки й ноги закинув у пічку просто в будинку, а тулуб втопив посеред водойми. Кривавому розчленуванню присвячував ночі, а вдень як зразковий батько займався хатніми справами та возив дітей до школи.

Діти відчували дивний запах у будинку, але батько їм сказав, що спалив у печі старі пір'яні подушки. На запитання, куди поділася мама, сказав, що вона поїхала у справах.

Як виявилось, перед вбивством чоловік і жінка посварились. Одного удару в обличчя вистачило, аби бідолашна померла. У своїй агресії чоловік вбачає реакцію на постійні грошові вимоги дружини.

Сусіди подейкують, що таке страшне вбивство - розплата за вчинок багаторічної давнини. Колись жінка відбила свого вбивцю у власної матері. Та, не витримавши зради і доньки, і коханого, повісилась.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення