Без обличчя і передніх зубів: п'яний мажор, авто якого 50 метрів тягло по асфальту 18-річну дівчину, намагається відкупитись (відео)

У Губарівці на Харківщині посеред білого дня бус збив на смерть 18-річну дівчину. За кермом авто був місцевий мажор, який сів за кермо напідпитку. У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю.

Автомобіль збив ззаду дівчину-пішохода, яка йшла у попутному напрямку вздовж правого краю проїжджої зупинки. Вона мала купити у аптеці ліки для хворого дядька, але до неї так і не дійшла. Водій буса навіть не намагався гальмувати, бо ледь тримався на ногах.

Бус протягнув бідолашну 46 метрів. Тіло 18-річної Марини було дуже понівечене. Тітка і сестра дівчини на власні очі бачили її стан після аварії: обличчя зчесане об асфаль, відсутні передні зуби, відкрита черепно-мозкова травма, вся у крові.

Марина сирота, зростала у родині опікунів. Коли досягла повноліття - повернулась до Губарівки до бабусі. Закінчила аграрний ліцей і отримала фах кухаря-кондитера. Аби не сидіти без роботи, влаштувалась касиркою до харківського супермаркету.

У селі горе-гонщика добре знають. 27-річний Дмитро Ніколаєнко - син заможних фермерів. Місцеві розповідають, що він не вперше сідає за кермо напідпитку.

Рідні Марини кажуть, що ані винуватець аварії, ані його рідні не вибачились за скоєне. Натомість намагались підкупити, аби зменшити термін перебування за ґратами Дмитра. Сестра загиблої розповіла, що їм пропонували перевести гроші на банківську картку або ж віддати магазин під ключ. Проте рідні відмовились, вимагають покарання для убивці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення