Били та душили однокласників: брати-близнюки з 4-го класу тероризують цілу школу на Прикарпатті (відео)

На Прикарпатті вся школа повстала проти двох братів-близнюків. Серед обурених не лише батьки учнів, а й вчителі, педагогічні асистенти та дирекція закладу. Через двох учнів, в четвертому «А» щороку змінюють класного керівника та соціального педагога. А в класі – справжня батьківська війна.

Тут у школі стався скандал з інклюзивними учнями. Батьки інших дітей стверджують, що брати-близнюки поводяться неадекватно і тероризують інших дітей.

Дійшло до того, що запеклий конфлікт між батьками учнів намагалася вирішити громадська організація, але і там врешті здалися. Представниця каже, що планувала захищати інклюзивних дітей, але тепер запевняє, що матір близнюків не чує, що її діти конфліктні. І інклюзивність тут ні до чого.

У поліції підтвердили щонайменше 5 випадків, коли близнюки били та душили однокласників. Родина проблемних дітей нормальна і ніколи не перебувала на обліку. Правоохоронці вважають, що проблема у вихованні. Надмірна гіперопіка з боку матері призвела до токої жахливої ситуації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення