Били та ґвалтували по черзі: підлітки - звірі познущалися з 48-річної жінки під носом у СБУ у Кривому Розі (відео)

Парилися в лазні, влаштували пожежу, пограбували і зґвалтували прибиральницю. Це так відпочили двоє п'ятнадцятирічних підлітків у Кривому Розі. Направду дуже дикий злочин. І все це жахіття сталось у самісінькому центрі міста, під носом у СБУ. Як же вдалося вийти на юних мерзотників? Що вони взагалі робили в тій лазні без дорослих? І чому їхні рідні вважають, що хлопців катували? Деталі звірячого вчинку змушують здригатися.

Синю від побоїв 48-річню Наталю на вулиці побачив перехожий. Згодом виявиться, що з жінки нещадно поглумилися двоє нелюдів: побили, пограбували, а наостанок ще і зґвалтували. Нещасну доправили до реанімації у важкому стані. На тілі бідолашної нарахували декілька десятки серйозних забоїв.

Того вечора у місцевій лазні відпочивали 15-річні хлопці, які влаштували пожежу. За шкоду розрахуватися не змогли і запропонували місцевій працівниці пройти разом до банкомата. Та вже на вулиці вони влаштували криваві розбірки із жінкою.

Підлітків швидко затримали. Про них нічого невідомо тому, що вони навіть не ходять до школи. Родичі підозрюваних кажуть, що хлопців змусили взяти чиюсь провину на себе. Нібито їх навіть катували.

Наразі двоє неповнолітніх знаходяться у СІЗО. Банний день для ув'язнених незмінно раз на тиждень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення