Бив, пиячив, ґвалтував: на Черкащині 16-річна дівчина вбила батька своєї подруги, захищаючи її (відео)

На Черкащині 16-річна дівчина хотіла захистити подругу від кривдника, але вбила. Цим самим кривдником був домашній тиран - 43-річний голова родини.

У поліції дівчина зізналась, що вона так смертельно побила чоловіка за те, що постійно знущався зі своєї сім’ї. Вона розповіла, що Руслан не лише постійно пиячив, а й бив дружину і доньку, відбирав дитячі гроші, ґвалтував дружину на очах у дітей - 16-річної дівчини і 5-річного хлопчика. У подружжя ще є старша донька, яка живе вже окремо.

Дар’я розповідає, що хотіла захистити подругу Аллу та її братика від такого життя, і навіть забрати їх жити до себе. Але голові родини ця ідея не сподобалась. Через це між дорослим чоловіком і юною дівчиною не раз виникали конфлікти.

Але останнього разу дівчині урвався терпець, і читання моралі перетворилось на грубу силу: Дар’я накинулась на чоловіка з кулаками, била ногами і навіть дерев’яною шваброю. Як потім встановили судмедексперти, зламані ребра проштрикнули внутрішні органи і чоловік просто захлинувся кров’ю. Дар’я божиться, що не хотіла вбивати чоловіка.

Після побиття дівчина пішла додому, залишивши чоловіка помирати просто неба. У хаті в цей час були дружина Руслана та діти, але ніхто не насмілився зупинити свою захисницю. Дружина Наталя навіть не бачила, що її бідовий чоловік помирає на подвір’ї, адже він часто напивався і відключався просто неба - міг не ночувати у власній хаті і взагалі не з’являтись вдома по кілька днів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення