Бізнесмен Соболєв заявив, що до вбивства його 3-річного сина причетні фігуранти "Вагнергейту" (відео)

Минуло два роки відтоді як в центрі Києва з гвинтівки вистрілом у голову вбили трирічного хлопчика - сина бізнесмена і депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва. Убивці гуляють на волі, затримали лише двох виконавців.

Кілери вчинили замах на життя Соболєва 1 грудня 2019 року, але промахнулись - куля вбила його маленького сина, який сидів на задньому сидінні авто. Дитина померла у швидкій.

Виконавці розстрілу кажуть, що не хотіли вбивати В’ячеслава Соболєва, а тим паче його сина. Утім сам бізнесмен і депутат заявляє, що замовлення його смерті й досі не знято.

"Люди, які мають причетність до вбивства - і організатори, і виконавці - сьогодні гуляють на волі. Конкретно два замовники, які видавали гроші. Замовлення не зняте, а цифри за моє вбивство збільшені", - каже Соболєв, який провів власне розслідування.

Раніше він назвав чорний список людей, ймовірно, причетних до вбивства. Однак за два роки правоохоронці навіть не допитали жодного з них. Нині ж бізнесмен і політик називає нових причетних до вбивства його сина. Це, зокрема, фігуранти "Вагнергейту". Крім того, зізнається Соболєв, за його родиною продовжують стежити, і роблять це працівники СБУ.

"З вересня 2019 року за мною стежили для підготовки вбивства. Керуючий заступник у Генеральній прокуратурі пан Симоненко - усе, що стосується СБУ, він дає команду: "Гасити, не лізти!", - розповідає Соболєв, що йому вдалось дізнатись у ході власного розслідування.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення