Б’є дружину і трощить голови молотком сусідам: у Києві затримали небезпечного СБУшника (відео)

У столиці 28-річний співробітник СБУ з Києва Костянтин Гончаренко розтрощив голову незнайомцеві. Понад місяць той був без свідомості у реанімації, і зрештою загинув. Як виявилось, це не єдина жертва навіженого СБУшника.

Того вечора Володимир прийшов в гості до товариша Євгена, який мешкає у гуртожитку для правоохоронців. Вони дивилися футбол, а після матчу вийшли у загальний коридор перекурити. Аж раптом, розповідає Євген, до них кинувся незнайомець. Він поводився агресивно і виглядав, наче був напідпитку.

Словесна перепалка тривала недовго і здавалося, що конфлікт вдалося погасити. Але опонент повернувся, і вже не з порожніми руками, а з молотком. Він поцілив Володимиру прямо у голову. Рятуючись, хлопці кинулись у ліфт.

Володимир до останнього сподівався, що на свіжому повітрі йому стане легше і не доведеться викликати швидку. Але за кілька хвилин почав задихатись, плутатися у словах і врешті знепритомнів. Після екстреної операції він пробув 40 днів у тяжкій комі і помер.

За рік до інциденту на цьому ж самому місці біля ліфта оскаженілий СБУшник вже розгатив голову іншому чоловікові. Йому не сподобалось, що сусід гучно розмовляє. За зброю правоохоронець тоді обрав сокиру. Потерпілий написав заяву до поліції, а згодом дізнався, що справу закрито за згодою двох сторін. Тепер Олександр вимагає поновити слідство у своїй справі.

Родичі вбитого бояться, що неадеквата не покарають. Адже схоже на те, що чоловік вже звик до безкарності. Як розповів адвокат постраждалих Юрій Беззубець, лише протягом 2020 року крім вбивства Костянтин Гончаренко вчинив ще 4 правопорушення: нанесення тілесних ушкоджень, водіння транспортного засобу в нетверезому стані, вчинення ДТП, також у поліції є заява від його дружини про те, що він неодноразово вчиняв над нею фізичне насильство і погрожує вбивством. З усього цього не зрозуміло, як людина з таким шлейфом правопорушень взагалі може працювати у правоохоронних органах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення