Б’ють і роблять з дітей інвалідів: у сім’ї, де батько наніс опіки дітям, знову чекають малюка (відео)

На Хмельниччині 37-річний батько побив своїх дітей їх розпеченою кочергою.

Чоловік пригадує, що того дня він працював на подвір’ї, а дружина готувала їсти. За 9-місячним сином приглядали 8-річний Ілля та 7-річна Софія. Діти відволіклися, і малий обпік собі пальці. Тоді батько вирішив їх провчити. Аби вони відчули, як боляче було молодшому, розпік у печі кочергу і побив нею дітей.

Батьки вирішили до медиків не звертатися і приховати опіки дітей. Мати й зараз не може пояснити, чому не викликала швидку. Жахливі опіки помітили у дітей у школі, педагоги одразу ж звернулися до медиків. У лікарні розповіли, що опіки досить глибокого степеню - на спині, ногах, сідницях. Були також гнійні рани.

"Це був шок, у нас все відділення плакало", - розповіла Вікторія Ликуш, педіатр лікарні, куди доправили малечу.

Сусіди розповідають, що це вже не перший випадок побиття дітей у родині. Батьку - 37 років, матері - 26 років. Разом вони виховують п’ятьох дітей: трьох його і одну її, а також спільного 9-місячного сина. Тим часом Катерина знову вагітна. При цьому жінка має ще двох синів, на яких її позбавили материнських прав. 5 років тому вона дістала умовний термін за співучасть у побитті одного з хлопчиків. Той дістав інвалідність і тепер живе у притулку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення