Благодійний скандал: шахраї заживо поховали хвору дівчинку, чимало заробили, а поліція бездіє (відео)

Вже кілька місяців українців нахабно дурять, а поліція нічого не хоче робити. За цей час мати хворої дівчинки провела невеличке розслідування сама.

27-річна Альона - мати трьох дітей. Два роки тому після щеплення проти кору до реанімації потрапила її старша дочка. Лікарі боролися за її життя, але довелося видалити праву півкулю головного мозку. Зараз 8-річна Аня потроху повертається до нормального життя. В неї паралізована ліва рука і є проблема з ногою, але дівчинка навіть пішла до школи.

Коли у сім’ї сталося лихо, Альона продавала все, що могла. Також мати хворої дівчинки збирала гроші на її лікування через соцмережі. Аж тут невідомі шахраї взяли фотографію її доньки і почали збирати самі на неї гроші з довірливих громадян. Аферисти вказували брехливі діагнози, різні вигадані імена, і шахрайська карусель не зупинялась. Шахраї настільки увійшли в раж, що навіть поховали живу дівчинку. На похорони вони теж збирали гроші з довірливих людей.

Альона одразу написала заяву до поліції і сподівалася, що це зупинить шахраїв. Але поліцейські цілий місяць не відкривали провадження.

"З третього разу, з криками і скандалами, з підключенням знайомих відкрили кримінальне провадження", - розповіла мати дівчинки.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення