Будинок потонув у крові: син зарізав ножем батька і ножицями виколов брату око, бо не поділили шмат м'яса (відео)

На Тернопільщині у Верещаках наймолодший у родині син пошматував ножем батька і ножицями виколов брату око. Усе сталось через те, що вони не поділили шмат м’яса.

Першим, хто побачив закривавлений будинок, був сусід Євген. Саме до нього побіг переляканий 32-річний Сергій після того, як порізав рідних.

Сусід застав наступну моторошну картину: брат був у сидячому положенні на дивані у кухні, а батько у кімнаті біля телевізора. 62-річний Василь загинув задовго до приїзду медиків, а його 36-річного сина Володимира негайно повезли до реанімації. Чоловіка доправила до лікарні у важкому стані близько 01:20 вночі. Зараз його лікують нейрохірурги вже в обласній лікарні. У нього виколоте одне око, а в голові постійно збирається рідина. Жодних прогнозів лікарі не дають,

Усі сімейні проблеми зараз лягли на голову найстаршого брата. Олександр сподівається, що коли Володимир нарешті одужає, він забере його до себе додому. Тим часом батьківська хата буде стояти пустою.

"Це були не його очі - залиті кров’ю. Наче біс вселився. Ми самі не можемо зрозуміти, що то за людина була. Думали, що він з глузду з'їхав", - так описує стан брата Олександр, який бачив вбивцю після скоєного.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення