Частини тіла розкидало на десятки метрів: у столичній закинутій будівлі розірвало на шматки 21-річного хлопця (відео)

Вночі столицею прокотився гуркіт потужного вибуху. Поки люди, сидячи по хатах, будували версії, медики, рятувальники та копи мчали до напівзруйнованої будівлі, поблизу психіатричної лікарні імені Павлова. Співробітники психлікарні уже додали цю трагедію до моторошної статистики, котру ведуть уже давно.

Пізно ввечері ледь не увесь Київ став на вуха. Рвонуло у закинутій будівлі на території психіатричної лікарні. Вибух був на стільки потужний, що речі та частини тіла розкинуло на десятки метрів навколо. Зі службовим собакою правоохоронці зазирають під кожен кущ. Але за пів доби улов не великий: зім'ята батарея мобільника, частина рюкзака та складаний ножик. Але хто загинув, правоохоронці вже дізналися. Внаслідок вибуху невстановленого пристрою загинув хлопчина 2000 року народження.

Подробиці знає подруга загиблого, яка після вибуху так й сиділа на землі. Дівчина не постраждала лише тому, що в момент вибуху встигла трохи відійти. А сама будівля вистояла лише тому, що рвонуло на даху. Співробітники психіатричної лікарні вважають, що самогубство сталося через нерозділене кохання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення