Чиновники знали про нелегальний пансіонат для літніх людей у Харкові: з’явились докази (відео)

Наразі розглядаються кілька версій причин загоряння: підпал, необережне поводження з електроприладами та замикання електромережі.

Харків і досі оговтується від страшної трагедії, яка забрала життя одразу 15-х українців. Пожежа спалахнула на другому поверсі приватного хоспісу для людей похилого віку. Немічних бабусь та дідусів працівники закладу та мешканці сусідніх домоволодінь виносили фактично на руках, клали на сніг та вкривали ковдрами.

Трьох осіб, які за версією слідства порушили правила пожежної безпеки та тим самим допустили загоряння, суд 23 січня взяв під варту. Це власник будівлі, орендар та директорка пансіонату для літніх людей з символічною назвою "Золотий час".

Можновладці та правоохоронці тепер в один голос стверджують: працював заклад незаконно без жодних дозвільних документів. Ба-більше, виявляється про його існування взагалі не знали. Але насправді це не так.

Сусіди прозповідають, що напередодні нового року зустріли на вулиці одну з підопічних закладу у одній лише нічній сорочці та з синцем під оком. Вона навідріз відмовлялась повертатись до будинку престарілих. Тоді сусідка викликала поліцію, проте правоохоронці свідчення у неї не взяли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення