Чотири трупи у покинутому колодязі на Одещині: троє дівчат-сирот потраплять у інтернат (відео)

Трьох чоловіків та одну жінку, яких знайшли мертвими у колодязі на околиці села на Одещині, не вбивали. Експертиза показала, що у легенях людей вода - вони втопилися.

Четверо людей святкували день народження наймолодшого товариша - 23-річного іменинника. Посиденьки влаштували на природі, майже цілий день випивали.

Вочевидь, іменинник сів на самісінький край колодязя. В якийсь момент не втримався, впав і почав тонути. Двоє чоловіків і навіть жінка кинулись рятувати товариша. Всі четверо опинились у водяній пастці, глибина якої 8 метрів.

Стара ферма, де сталася трагедія, у приватній власності. Раніше смертельна пастка була накрита плитами. Один із загиблих чоловіків працював тут трактористом. Саме він начебто і розкопав тут колодязь, і знайшов смерть для себе і дружини, залишивши сиротами трьох малолітніх доньок: 11-річних близнючок та 13-річну сестру. Діти нажахані сиділи вдома, бо їх батьків знайшли аж на третю добу.

Похороном потопельників займається власник колишньої ферми та сільрада, а от діти загиблого подружжя скоріше за все потраплять у інтернат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення