"Давай, вбий і мене!": у Києві одержимий молодик приніс матір в жертву на очах у батька (відео)

​У Києві чоловік закатував до смерті власну матір, знущався над її вже бездиханним тілом, а потім переключився на сусідів.

Голова родини бачив усе, але запобігти вбивству просто не зміг. Він дивом сам не став наступною жертвою - у нього зламаний ніс та кілька ребер, синець під оком та розірване вухо.

Подружя дивилось телевізор, коли їхній 32-річний син увірвався до кімнати. З лайкою без пояснень він накинувся з кулаками на батьків. Результат - рясно залитий кров’ю диван.

Самих лише стусанів агресору виявилось замало - він взяв горщик для квітів і кинув ним у потерпілу. Жінка втратила рівновагу і впала. Після цього чоловік розвідним ключем почав бити матір по голові, від чого вона й померла.

Навіть коли матір відійшла у засвіти, син не заспокоївся. Він перетягнув тіло в коридор і почав знущатись вже над трупом: нелюд кидав все, що потрапляло під руку - меблі, посуд, горщик з квітами. Це божевілля коїлося всю ніч. Коли неадекват усе потрощив вдома - позривав з петель вхідні двері до квартири та в тамбурі, а потім взявся за помешкання сусідів.

Чоловік каже, що намагався зупинити сина, але марно - молодик постійно бив його.

"Давай, вбий і мене", - казав батько синові.

Правоохоронці вривалися у квартиру душогуба з боєм, бо він здаватися не хотів.

Сусіди розповіли, що молодик тероризував не лише їх, а й сусідні двори. Але кажуть, що таким агресивним він був не завжди. Усі його знають як вправного майстра з ремонту, а кілька років тому його наче підмінили. Люди кажуть, що його могла зламати загибель старшого брата - його п’яного на смерть збила машина. Горе Максим топив у чарці, а згодом пристрастився ще й до наркотиків. Він двічі лікувався, але не допомогло.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення