Демон, що вимагає крові: на Київщині 18-річна дівчина закопала матір у теплиці, а згори посадила розсаду і поливала (відео)

На Київщині донька вбила власну матір, закопала під кущами розсади, які потім сама ж і доглядала.

Багатодітна 56-річна матір раптово зникла після того, як гостювала у сусідів. Зниклу безвісти шукали усім селом - в чагарниках, на околицях та навіть по хатах знайомих.

Зрештою виявилось, що жінка мертва, а її вбивцею виявилась власна 18-річна донька - наймолодша з п’яти дітей. Душогубка розповідає, що під час конфлікту штовхнула матір і та впала. Лише зранку дівчина зрозуміла, що накоїла. Виправдовується, що хотіла викликати поліцію, але начебто її друзі переконали, що правильніше буде закопати труп на власному подвір’ї. Убивця так і зробила, а на могилі висадила грядки розсади - помідори та капусту. Страшна правда викрилась, коли по городу пішов нестерпний ядучий сморід.

Батько дівчини розповідає, що боїться власну доньку. Він показав на руках шрами від леза косарки, які в п’яному угарі вона йому нанесла. Через інвалідність чоловік не зміг відбитися від озвірілої дочки.

Розповідають, що дівчина тримає у страху навіть односельців, адже коли вживає алкоголь - у неї наче демон вселяється, який вимагає крові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення