Директора оборонного підприємства, який за сумісництвом володів борделями, відпустили додому (відео)

Директор оборонного підприємства - власник мережі борделів Як вам така комбінація? Нічні клуби та таємні квартири для інтимних зустрічей. Бізнес на людських інстинктах, який приносить чимало грошей. Олега Погребняка, оголошеного у розшук за організацію будинків розпусти, затримала поліція. То чому ж він уже на волі. Скільки й кому він заплатив, аби вийти з-під варти? Ми знаємо.

На цих яскравих кадрах працюють правоохоронці: закривають мережу нічних клубів із «полуничкою», що діяли у Харкові та Львові. Дівчата постійно гастролювали: львів'янки їхали до Харкова, а харків'янки - до Львова. У закладах вони надавати послуги сексуального характеру. На обмін досвідом, мабуть

Борделі маскувалися під більярдні та дискотеки. Ось, один із цих закладів - зараз він, щоправда, закритий. Однак, мешканці навколишніх будинків добре пам'ятають некомфортне сусідство із еротичним присмаком.

Люди зверталися як до поліції, так і до громадських активістів. Останні проводили навіть свої рейди, допомагаючи копам. Те, що активістка пані Наталя побачила всередині нібито пристойного клубу, її неабияк вразило.

Наталя зауважила, що всі дівчата в клубі були дуже молоді. Самі розповідали, що обслуговували здебільшого іноземців. Хоча й вітчизняних клієнтів не бракувало.

Підозрюваному Олегу Погребняку лише у Львові належали два клуби та апартаменти для інтимних послуг. Відкриття чергового закладу для садо-мазо кліентів правоохоронці попередили. Коли виявилося, що власник борделів - це директор заводу оборонної галузі, його одразу звільнили з посади та оголосили в розшук.Погребняк переховувався за кордоном, але повернувся до Львова і сам з'явився до суду. Його одразу арештували.

Сьогодні за затриманого за сутенерство директора оборонного підприємства внесли заставу - 128 тисяч гривень. Він вийшов із СІЗО. Якщо його вину доведуть, то Олег Погребняк може потрапити до в'язниці на 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення