"Дірка в голові": 16-річний харківський мажор глузує з дітей вбитого ним водія (відео)

Суд Харкова продовжив до 19 березня арешт 16-річному Миколі Харківському, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП у Харкові.

На суді у 16-річного мажора замість довгожданого каяття зухвала посмішка, а замість простих вибачень - суцільне глузування.

6 жовтня підліток-водій Infiniti влаштував смертельну гонитву містом. Приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської його авто на великій швидкості влетіло у Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії водій Chevrolet загинув на місці, а трьох пасажирів Infiniti - двох хлопців 19-ти років та 16-річну дівчину - з тяжкими травмами доправили до лікарні.

Нині він глузує з загиблого 58-річного водія, що менше треба пити. Судмедексперт виявив у крові водія алкоголь. Втім, рідні загиблого не вірять, що він міг сісти за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Окрім реального покарання, син і донька загиблого водія подали позови про стягнення моральної компенсації - по два мільйони гривень.

Це вже не перша кримінальна пригода мажора. У 2019 році Микола Харківський поранив із травматичного пістолета двох людей. За цей злочин суддя дала йому два роки умовно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення