Дитина вмирала понад 6 годин: на Черкащині матір відправила донечку в могилу власними руками (відео)

Не вбачає своєї вини безсовісна матір на Черкащині. Як тільки таких земля носить? Жінка викликала поліцію, мовляв, прокинулась вранці, а її чотиримісячна дочка - мертва у візочку. Як таке можливо? Від чого могла раптово померти цілком здорова дитина? Правда виявилась не просто страшною, від цієї драми гуде усе село. Виявляється, молода жінка відправила свою донечку в могилу власними руками. А тепер, ви тільки послухайте, звинувачує в біді не себе, а соцслужби, які не забрали у неї дитину. Що ж сталося з дівчинкою насправді? Здуріти можна від такої бездушності.

Того фатального вечора 21-річна матір з 4-місячною донечкою завітала в гості до подруги. Компанія сиділа на дворі і випивала. Надвечір похолодало, дорослі пішли до хати - грітися, а про малечу, яка тихо спала у дитячому візочку, ніхто навіть не згадав. Бідолашне немовля пролежало на холоді понад 6 годин. Дівчинка повільно помирала від переохолодження. Мати згадала про дитину, коли стихли розваги. П'яна жінка покотила візочок з уже мертвою дівчинкою додому і спокійно лягла спати. І тільки на ранок горе-мати викликала поліцію і повідомила, що її дитина раптово померла. Але поліцейським вистачило єдиного погляду, щоб зрозуміти, що дитина померла від переохолодження.

Місцеві одночасно обурені та приголомшені. Власники подвір'я, на якому відбувалася фатальна гулянка, а молода мати звинувачує соціальні служби. Нібито потрібно були забирати дитину раніше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення