​Дитину транспортували гелікоптером: на Львівщині 4-річна дівчинка січкарнею розчавила собі пальці (відео)

Непомітно підкралася, поки мама різала солому і засунула ручку в січкарню. Уявіть собі, який кошмар пережила 4-річна дівчинка. У карпатському селі небачений переполох - електросічкарня розчавила дитині пальці. Малеча мала усі шанси лишитися без правої кисті, якби медики не підняли на ноги авіаторів. Дівчинку гелікоптером доправили аж до Львова та одразу ж почали оперувати.

Світлана не залишає дочку в палаті не на хвилину. 4-річна Аня вирішила подивитися, як її мати порається по господарству - ріже солому спеціальним приладом. Дитина не помітила як її рука опинилася у січкарні. І хоч мати миттєво вимкнула прилад, він встиг практично повністю розчавити дитячі пальці.

Батьки одразу викликали медиків, але шансів врятувати руку майже не було шансів, адже родина живе у віддаленому гірському селі.

Медики ухвалили миттєве рішення - викликати до дитини вертоліт і везти її до Львова. Вже за 30 хвилин дитина була на операційному столі. Хірурги працювали 4 години, аби врятувати пальці. Кість дитині вдалося врятувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення