Дівчинка помирала у страшних муках: на Дніпропетровщині батько забив до смерті власну чотирирічну донечку (відео)

До смерті забив рідну чотирирічну доньку. Жах, який осягнути важко. На Дніпропетровщині медики приїхали на виклик в сільську родину і ледь мову не втратили. Батьки стверджували - їхній маленькій дочці просто стало зле, але дитина вже давно задубіла, а її бездиханне тіло було схоже на суцільну гематому. Експертиза підтвердила найстрашніше - дівчинку нещадно забили. І зробив це, аж не віриться, рідний батько. Як таке можливо? Чому ж мати цілий тиждень мовчала про страшні травми дитини і прирекла її на мученицьку смерть?

Будинок на краю села. Швидку викликало подружжя і повідомило, що їхній 4-річній донечці стало зле. На місці з'ясувалося, що дитині не просто було зле, вона вже не дихала. Її тіло давно захололо і було вкрито моторошними гематомами.

Синці на тілі свідчили про те, що дитину побили тиждень тому і помирало дитя у страшних муках. У батьків є ще двоє 6-річних хлопчиків. Сім'я на обліку не перебувала, бо дітей батьки начебто доглядали.

Експерти підтвердили, що дитину забили. У маленької Олі на голові була величезна гематома. За смертельне побиття затримали рідного 38-річного батька маленької, який правда все заперечує. Мама сказала, що не бачила, коли чоловік бив дитину. Дружині чоловік розповів, що ненавмисно вдарив донечку. Згодом з'ясувалося, що мати ще і перебуває на обліку у психіатра. Після трагедії жінка з двома іншими дітьми переїхала в інше село, але фахівці наразі з'ясовують чи безпечно залишати малих з такою матір'ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення