До цього все йшло: під Кривим Рогом вітчим заради помсти порізав 2-річного сина своєї коханки (відео)

У селищі Девладове під Кривим Рогом чоловік помстився екскоханій після розставання - порізав сина жінки.

Того дня діти залишилися вдома самі. Поки мама та дідусь були на роботі, бабуся вирушила з іншою онукою до райцентру. Цим і скористався колишній матері малюків.

Близько 11 години він зайшов до помешкання, чоловіка знали, тому й впустили. Нелюд одразу ж накинувся на дворічного Михайлика. Прямо на ліжку він шматував мисливським ножем пасинка, зв’язавши його скотчем. На тілі дитини налічили з десяток поранень. За цим звірством із сусідньої кімнати спостерігала 7-річна сестра малюка.

"Бабуся, там Мишко зв’язаний і порізаний", - з такими словами дівчинка зустріла бабусю, яка повернулась додому.

Поліцейські, які прибули на виклик, взяли хлопчика і помчали назустріч швидкій. Зараз Михайлик у реанімації на апараті ШВЛ. Лікарі не дають прогнозів, адже стан малюка критичний. У нього численні колото-різані рани у область шиї, велика крововтрата. Хлопчика направили на додаткове нейрохірургічне дослідження, бо підозрюють, що його мозок помер. Якщо дитину врятувати не вдасться, на її ката чекатиме довічне ув’язнення.

28-річний різник одразу після звірячого нападу втік. Він жив у родині більше року і постійно демонстрував, як же він полюбив чужих дітей - часто виставляв світлини з ними у соцмережі. Проте сусіди не дуже доброї думки про цього перевертня: ніде не працював і жив на дитячі гроші, які отримувала жінка. Вдома чоловік скандалив і розпускав руки, бо дуже ревнував жінку. Одного разу вона навіть була змушена звернутися до поліції. Згодом суд визнав садиста винним у домашньому насильстві. Більше того, його двічі судили за грабежі. Коли ж жінка його покинула - почав відверто тероризувати родину.

Молодик після різанини ховався від поліцейських з самого ранку аж до самого вечора на горищі літньої кухні - просто у сусідньому будинку. Чоловік заховався серед лахміття, де й просидів майже 9 годин. Його затримали прямісінько на очах знімальної групи "Надзвичайних новин". Під час затримання благав не підпускати до нього родичів порізаного ним хлопчика.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення