ДТП з відірваною головою і двома загиблими: винуватець здався поліції через 16 років (відео)

Жахлива трагедія під Тернополем сталася майже 16 років тому. Скажений водій на шаленій швидкості зніс трьох пішоходів. Одній з жертв відірвало голову. Усі роки покидьок був у розшуку, і от тепер прийшов до поліції.

За кермом вбивчої машини був працівник податкової інспекції - 26-річний Олег Струнь. Чоловік напередодні відзначив професійне свято, а того страшного дня ще й поїхав на день народження дитини друга. Він нібито їхав за черговою порцією алкоголю.

Хлопцю дивом пощастило вижити, чого не скажеш про зовсім юних дівчат. 17-річна Світлана від страшних травм загинула просто на місці, а її 16-річній подрузі Наталі від потужного удару відірвало голову. Стан водія був настільки неадекватний, що чоловік навіть не помітив відірвану голову, яка залетіла в салон після шаленого зіткнення.

Правоохоронці так і не змогли - чи може не схотіли - затримати винуватця ДТП. Темно-синій Opel знайшли за добу за 15 кілометрів від місця злочину у полі. Салон машини був забризканий кров’ю і навіть спинно-мозковою рідиною. А от голови у авто не було. Батьки дівчини благали родичів винуватця аварії віддати їм голову доньки. Але ті були невмолимі. Підкинули голову згорьованій матері лише за тиждень. Вдень обезголовлену дівчинку вже поховали, а ввечері голова нібито знайшлася у лісі. Голову підзахоронювали у окремій маленькій труні.

Рідні загиблих впевнені: слідчі навмисно затягували розслідування, аби винуватець встиг втекти. Попередньо, Олег Струнь всі ці роки переховувався у Росії. Усі ці роки він перебував у міжнародному розшуку.

На суді чоловік мовчить і ховає очі під кепкою, на рідних жертв навіть не дивиться.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення