Душив ногою, бив по голові сокирою, стріляв: у Слов'янську чоловік вбив всю сім'ю підприємців, на яку колись працював (відео)

На Донеччині у Слов'янську двоє нелюдів вдерлися в чужий дім, холоднокровно замордували цілу сім'ю і втекли з коштовностями та грошима.

Про те, що в будинку вирвані двері, розбиті шибки, а з господарів ніхто не відгукується - повідомив до поліції мешканець Слов'янська. Знайомі попросили чоловіка перевірити, чому їхні родичі не виходять на зв’язок. Проте заходити всередину будинку сам чоловік не наважився.

Патрульні, які прибули на виклик, застали у будинку страхітливе криваве місиво. Через розбите вікно правоохоронці побачили мертвого хлопця - з рубленими ранами і вогнепальними пораненнями. Чоловік мешкав разом із матір’ю. Її тіло поліцейські знайшли у сараї.

Двох душогубів знайшли за 50 кілометрів - на Харківщині. Один із затриманих працював на підприємицю і помітив, що у жінки водяться гроші. Саме він підмовив товариша, аби пограбувати її.

Чоловіки у темряві увірвалися в будинок місцевих підприємців та влаштували жорстоку розправу. 49-річну господиню колишній працівник вдарив кілька разів по голові прикладом рушниці, а потім вона впала.

"Душив ногою на горло. Узяв з полички сокиру і бив по голові", - розповів спільник.

23-річного сина як небажаного свідка крадії застрелили. Під час обшуку поліцейські знайшли ювелірні прикраси та гроші, які належали вбитим.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення