Джип розчавив на тротуарі школяра: з п’яної водійки вимагають 1 млн грн за каліцтво 13-річної дитини (відео)

​У Вінниці судять водійку, яка у травні п’яною на позашляховику вилетіла на тротуар і збила 13-річного Андрія Тарасюка, який саме прямував до школи.

Очевидець розповів, що унаслідок потужного удару авто об паркан дитина опинилась під джипом. Чоловік власноруч піднімав машину, аби вивільнити хлопця. Тіло підлітка було все розчавлене, він втратив багато крові, а найгірше - серйозно пошкоджена голова: відкрита проникаюча ЧМТ з пошкодженням кори головного мозку, перелом у лобній ділянці пошкодив також судини.

Медикам дивом вдалося врятувати дитині життя. Андрій переніс кілька складних операцій і попереду ще не одна. Він майже не виходить на вулицю і не може навчатись у школі.

Керувала джипом 43-річна Наталія Дзісь. Увесь час, поки тривало слідство, вона перебувала на волі, бо сплатила 180 тисяч гривень застави. Винуватиця аварії досі навіть не принесла своїх вибачень постраждалій стороні.

Родина покаліченого хлопчика подала на водійку ще й цивільний позов на компенсацію моральної та матеріальної шкоди - загалом на 950 тис. грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення