Фура розтрощила мікроавтобуси, легковик та ще одну фуру: під Одесою в смертельну ДТП потрапили 16-річні футболісти (відео)

Троє загиблих і восьмеро поранених. Карколомна подвійна аварія на трасі Київ-Одеса. У смертельному зіткненні зійшлися одразу 5 автомобілів: дві вантажівки, два мікроавтобуси і один легковик. Всі вони їхали в попутному напрямку. Жертв та постраждалих могло бути набагато більше, адже лише в одному з мікроавтобусів було аж двадцятеро людей. Молодіжна футбольна команда поверталася зі столиці з матчу Шахтар-Реал додому в Одесу.

Тонни брухту на дорозі. Вранці тут сталася моторошна аварія. Через густий туман та дим від пожежі на сміттєзвалищі видимість була майже нульовою. У вантажівку в'їхав легковик. Водії іншого мікроавтобуса та легковика побачили аварію і встигли зупинитися. Люди почали вибігати на узбіччя. В саме в цей момент фура, яка спускалася зверху буквально знесла автівки і впечатала їх у перший ваговоз.

У невеличкому мультівені загинула пасажирка, водій першої фури та ще один чоловік. А ось в автобусі перебували юні 16-річні футболісти. Вони встигли вибігти, але отримали поранення. До лікарні потрапили 8 людей, серед яких 5 підлітків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення