Гамселив по обличчю качалкою для тіста, а потім дорізав ножем: 16-річному вбивці красуні на Харківщині оголосили вирок (відео)

Шокуюче вбивство 26-річної Яни Криворучко в Харкові сколихнуло всю країну. Бо ж так жорстоко із дівчиною розправився 16-річний хлопець. Тіло бідолашної підліток закопав у приватному секторі - в якихось ста метрах від хати, де мешкав з батьками. А потім, лиш уявіть, водив на місце поховання однолітків і відверто хизувався тим, що накоїв. Бо ж поліція чомусь не поспішала розслідувати зникнення дівчини. Негідник міг би уникнути покарання, якби не мати нещасної, яка фактично з ніг на голову перевернула усе місто і домоглася, аби малолітнього душогуба затримали.

Підозрюваного у страшному вбивстві 26-річної Яни заводять до суду у супроводі посиланого конвою. Данило із кам'яним обличчям мовчки сідає на лаву підсудних, але як тільки помічає камеру, миттю скаженіє. На засідання вже 2 роки, як на роботу, ходить мати загиблої Яни. Каже, що після того, як у неї відібрали єдину дитину, жити їй допомагає жага помсти і поки не опиняться за ґратами вбивця і ті, хто його покривали, жінка не заспокоїться.

Яна загадково зникла 29 червня 2019-го. Мати і бабуся буквально збилися з ніг у її пошуках. Писали заяви до поліції та все марно. Дівчину знайшли на 10-й день убиту і закопану на пустирі за приватним сектором. Рідні впізнали Яну тільки за татуюванням. На обличчі та тілі загиблої у буквальному сенсі не було живого місця. А сусіди натякали, що знають, хто відібрав життя дівчини. Нібито Данило навіть водив екскурсії на місце вбивства Яни.

Молодику дали 15 років в'язниці. Але на цьому родина Яни не зупиняється. Родичі дівчини намагаються притягнути до відповідальності копів, які нібито знали про вбивство і нічого не зробили. За даними матері Яни, одразу після вбивства батько Данила продав автівку. Жінка стверджує, що задля того, щоб дати хабар правоохоронцям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення