"Хочу закінчити це шоу": справа нардепа Кузьміних переросла в божевілля в антикорупційному суді (відео)

Толерантність до народного обранця зашкалює: йому можна забути паспорт і водити за ніс усіх учасників процесу.

Нардепа від "Слуги народу" Сергія Кузьміних спіймали на гарячому з хабарем у 558 тисяч гривень. За ці гроші депутат мав допомогти приватним компаніям в укладанні контрактів із житомирською лікарнею. Пізніше НАБУ опублікувало сенсаційні оперативні записи: Кузьміних навіть вимагав відкат за влаштовану ним перемогу в тендері.

Народному обранцю світить реальний термін за ґратами, проте у Вищому антикорупційному суді він поводиться наче комік. До цього нардепа об’явили у розшук, бо переховувався від слідства. Йому відправили 4 повістки, але він ніяк не відреагував. Потім Кузьміних сам несподівано прийшов до НАБУ. Але замість паспорта він взяв із собою посвідчення народного депутата.

Зрештою на швидку руку організований суд перетворився на справжній фарс. На наступний ранок нардеп не з’явився на засідання. Маючи аж десятки помічників, він помчав за паспортом у Житомир. У результаті суд перенесли на п’ятницю, бо Кузьміних не встиг ознайомитись із матеріалами справи. До того ж прокурори попросили заставу, яка вражає аж до сміху - 49 тисяч гривень.

"Хочу закінчити це шоу якнайшвидше. Я обов’язково з’явлюсь на суд", - так пообіцяв нардеп більше не клеїти дурня.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення