"Ходила до психологів": ексдепутат розповів, за що підпалив квартиру з дружиною і чотирма дітьми (відео)

Справа київського депутата, який підпалив квартиру з дружиною і чотирма дітьми, обростає новими подробицями.

Шість років тому Віталій Даниленко засідав у Київській міській раді, поки його не арештувала СБУ у справі про мільйонний хабар. Він відкривав дитячі спортзали та завжди демонстрував турботу про молоде покоління. А зовсім нещодавно приїхав палити власних чотирьох дітей разом із дружиною у їхній квартирі.

У суді чоловік розповідає, що останнім часом дружина зачастила до психологів, і у родині почалися скандали. Він же з’являвся вдома тільки по вихідних, і запідозрив, що у благовірної з’явився коханець.

Чоловік відрікається від підпалу у багатоквартирному будинку. Мовляв, прийшов до дружини миритися. Курив у коридорі, де були сухоцвіти. Він кинув туди недопалок, і миттю спалахнуло. У суді ексдепутат наголошує, що навпаки намагався приборкати вогонь, хоча у навмисному підпалі сумнівів немає.

"Він підпалив картонні коробки, які стояли в тамбурному приміщенні. Вони зайнялися. Відтак зайнялися вхідні двері у квартиру", - розповіла речниця Київської прокуратури Надія Максимець.

Напередодні пожежі у будинку ексдепутат мабуть "покурив" і біля автомобіля дружини - згорів її Mercedes. Камери зафіксували, як шкідник у білих кросівках з третьої спроби зміг підпалити авто. У постаті палія власниця легковика впізнала свого чоловіка.

А ще до "Надзвичайних новин" потрапило дуже цікаве відео. Схоже, що Віталій Даниленко може виявитись справжнім серійним піроманом. У поліції підозрюють, що у всіх епізодах фігурує одна й та сама людина, проте офіційно Даниленку інкримінують лише квартирний підпал.

Прокурори під час розгляду справи хотіли запроторити ексдепутата за грати і навіть не визначали розмір застави. Але суд відпустив палія під цілодобовий домашній арешт. У відомстві готують апеляцію із вимогою тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення