"Я тобі, с*ка, переламаю всі кістки і переріжу горло": ревнивець по-звірячому побив свою колишню (відео)

У Запоріжжі колишній коханець побив у магазині одягу до напів смерті жінку за те, що вона наважилася піти від нього. Не встигли лікарі оглянути бідолашну, як нападника вже відпустили.

Артем напав на Марину на її робочому місці - у магазині на очах колег та під камерами відеоспостереження. Бив з такою жорстокістю, що вся підлога і речі в магазині були у крові. Дісталось і колезі бідолашної, яка намагалась стримати нападника і собою загородити вже побиту Марину, але це його ще більше розлютило. Він вдарив колегу колишньої жінки, і від удару та відлетіла.

Пара познайомилась рік тому, однак Артем виявився ревнивцем. Після початку стосунків він кидався на Марину з будь-якого приводу, тому вона його і покинула. Це ще більше розлютило агресора, а побиття не припинились. Він вистежував її усюди, два місяці тому навіть зламав руку. Артем не дає життя ані батькам жінки, ані друзям, ані колегам - погрожує усім.

Через погрози Марина довгий час боялась звертатись до поліції.

"Він мені погрожував, що вб’є мене, мою дитину, всю мою сім’ю виріже", - розповіла потерпіла.

На Артема у поліції вже три заяви. Але небезпечний Ромео і далі гуляє на волі і щоразу відмазується штрафом, хоча його поставили на облік.

Юристи кажуть, що у таких випадках треба одразу звертатись до поліції. А у випадку бездіяльності правоохоронців йти до суду зі скаргою про бездіяльність слідчого.

Після останнього нападу дії поліцейських по відношенню до Артема жорсткішими не стали. Справу кваліфікували як хуліганство та завдання легких тілесних ушкоджень. З журналістами він розмовляти відмовився.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення