Їсть тарганів, радіє опаришам: у Рівному пенсіонер перетворив квартиру на смітник з голубами (відео)

У рівненській багатоповерхівці пенсіонер перетворив квартиру на плодючий смітник.

Чоловік їсть тарганів, каже, що вони "солоненькі", зносить в квартиру поранених голубів, радіє, коли плодяться павуки й опариші.

Прибирати це рукотворне лихо чоловік не збирається, йому комфортно. Сміття у квартиру він зносить роками, а ще тримає у квартирі голубів.

А от сусіди просто ненавидять сміттєвого терориста. Комах-паразитів люди труять ледь не щотижня, але все марно.

Сам Володимир називає себе батюшкою. На дверях його квартири - ікони, уривки святого письма.

Сусіди викликали поліцію, проте власник не відкрив двері правоохоронцям. На що ті сказали, що треба зв’язуватися з його родичами, аби вони відправляли хворого чоловіка на лікування.

Адвокат Станіслав Костюченко розповідає, що якщо саме цей чоловік є власником, то його за таке порушення не можна ніяким чином ні виселити, ні позбавити права власності. Тільки штрафи, а вони мізерні - від 51 гривні.

За квартиру чоловік платить справно, воду та газ йому давно відключили. Тож єдиний варіант, кажуть юристи, шукати родичів чоловіка. Бо вплинути на ситуацію зможуть лише вони, звернувшись в суд про визнання його недієздатним. Тоді йому буде призначено піклувальника.

Якщо родичів знайти не вдасться, то сусідам доведеться змиритися. Закон захищає приватну власність, а людей, яким не пощастило з сусідами - ні. Змінити це може лише парламент, якщо ухвалить необхідні закони. Проте у високих кабінетах мало кому є діло до проблем простих людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення