"Кайдашева сім’я" по-васильківськи: жінка підрізала чоловіка замість зрізати квіти, у нього зупинилось серце (відео)

У Василькові на Київщині жінка мало не вбила свого сусіда. Вона вдарила ножем чоловіка прямо в серце і знепритомніла сама.

Все сталося просто на подвір’ї. 61-річна Оксана поралася по господарству. Жінка саме збиралася навести лад на клумбі. Вже на вулиці вона побачила, що впритул до її паркану сусід знову припаркував машину. Жінку розлютило, що авто перегородило вхід на подвір’я. Господиня почала гукати сусіда, аби той прибрав авто, і кидати каміння у паркан. Але це лише розлютило чоловіка. Коли той вийшов на вулицю - почалася запекла бійка. Спочатку сусід кілька секунд бив жінку. Захищаючись, вона махнула ножем.

Чоловік, закриваючи рану, побіг додому. Тим часом жінка знепритомніла. 46-річний Олексій втратив дуже багато крові, бо Оксана поцілила йому просто в серце. Його буквально витягнули з того світу, бо були пробиті легені. Коли чоловіка привезли до лікарні - була зупинка серця, але зрештою його вдалося запустити.

Дружина пораненого заперечує, що той вдарив літню сусідку. Вона обіцяє передати відео к замери спостереження поліції. А от сусідка Наталія переконує, що чоловік першим поліз битися, і попри звірячий вчинок захищає підозрювану.

У це важко повірити, але непримиренні сусіди ще й родичі. Оксана дружині своєї жертви доводиться тіткою. Чвари між родинами виникають регулярно: то через машини, то через дітей, то через собак.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення