Кіднепери вже приготували човен та гантель: у Києві врятовано чоловіка, чиє життя оцінили в 1 млн долл. (відео)

На Полтавщині кіднепери-кавказці викрали підприємця. Усе сталось напередодні нового року. Чоловіка тиждень тримали в полоні і вимагали з нього грошей.

До поліції Пирятина звернувся стривожений чоловік. Він розповів, що його 55-річний тесть мав заїхати у гості, проте з ним зник зв’язок, і родичі не можуть його знайти.

Виявилось, що троє бандитів напали на підприємця, побили, затягнули до власного автомобіля і вивезли з області. Зниклого та його викрадачів шукала поліція Полтави, Києва й Одеси. Subaru зниклого Бориса знайшли в Українці на Київщині, авто було припарковане під багатоповерхівкою. Тим часом бандити планували страшну розправу над полоненим і вже підготували потрібний інвентар.

Спершу чоловіка з Полтавщини вивезли у Ірпінь, де вимагали за його життя спочатку 400 тисяч доларів, а потім ціна виросла аж до 1 млн доларів. Почувши відмову, чоловіка вивезли у лісовий масив, де побили до втрати свідомості. Потім підприємця утримували в одному з будинків столиці.

Протягом тижня чоловіка катували, вивозили в ліс та били, зламали йому ребра і пробили голову пістолетом, стріляли. Наостанок викрадачі приготували човен, мотузку та 20-кілограмову гантель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення