Комунальне лихо у Харкові: сусід-наркоман роками безкарно підпалює і топить квартири (відео)

У Харкові мешканці багатоповерхівки на проспекті Тракторобудівників потерпають від дій 35-річного сусіда, який вживає наркотики.

Днями у будинку була реальна загроза вибуху. Все сталося вночі, коли люди вже лягли спати. Горе-сусід Антон вкотре почав трощити все у квартирі. Відірвав батарею, а потім взявся власноруч демонтовувати газову трубу на кухні. Викидав речі з вікна квартири, погрожував правоохоронцям відкрити газ та підірвати квартиру. Сусіди повибігали на вулицю, покинувши теплі ліжка. Задушливий запах газу заполонив будинок.

Поки комунальники перекривали газ у під’їзді, рятувальники допомагали поліцейським потрапити до квартири - довелося виламувати двері. Неадеквата скрутили і передали медикам. Але вже наступного дня його відпустили. Молодик нині переховується у квартирі дідуся, який живе поверхом нижче. Він захищає онука.

Бідолашні харків’яни, які живуть у під’їзді з Антоном, розповіли: раніше він був адекватним, допоки не почав вживати кілька років тому наркотики. Як не пожежа, то потоп. Після останнього інциденту люди досі сидять без газу, адже треба поладити трубу саме у квартирі Антона. А туди газівників не пускають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення