Кривава лазня на Полтавщині: навіжений маніяк через гроші зарубав власних батьків, поки ті спали (відео)

Страшна пожежа на світанку, згоріла літня кухня і кімната в будинку. І в обох помешканнях - тіла. Господарі - чоловік і жінка - мертві. Але найстрашніше - що вбив їх зовсім не вогонь! Озвірілий нелюд рубав їх сокирою і різав ножем! Убивцю вирахували та затримали того ж дня. І коли сусіди та родичі жертв дізналися, хто він такий.

Знищене полум'ям майно родичів не хвилює, бо того дня вони втратили набагато більше. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло господаря будинку у літній кухні, а труп його дружини у будинку. Після огляду тіл експерти приголомшили. З'ясувалося, що подружжя жорстоко вбили. Спочатку невідомий кат вночі зарубав чоловіка, а потім пробрався до кімнати, в якій спала жінка і розправився з нею.

У лютому подвійному вбивстві запідозрили 28-річного сина загиблих.

Під час сварки чоловік наніс сокирою удари батькові, а згодом зарубав матір. Потім, щоб приховати сліди вбивства, підпав постільну білизну над закривавленими тілами батьків і сховав сокиру. А коли приїхали рятувальники, нелюд на очах у сусідів плакав й просив врятувати матір та батька. У суді чоловік визнав провину. Сестра, яку Олег зробив сиротою, розповіла, що брат-ігроман, який програвав та постійно тягнув з батьків гроші.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення