Кривава різанина у столиці: молодик встромив ніж у серце брата-близнюка, поки матір була у сусідній кімнаті (відео)

Ніж у груди від рідного брата! Та ще й близнюка, з яким народився в один день. У квартирі на столичній Троєщині посварилися 21-річні близнюки. Один ножем крізь ребра пошматував іншого і зачепив серце. Жертва у реанімації. Родичі за голови беруться - як брат міг прирізати найближчу людину? Різника затримали. Що ж він каже? Як виправдовується у суді? Повірити важко, душогуб поводиться так, ніби нічого не розуміє.

В салоні швидкої з пораненням серця везли до лікарні 21-річного хлопця. З'ясувалося, удар ножем хлопець отримав не на вулиці від грабіжників. В нього поцілив рідний брат-близнюк.

Гостре лезо зайшло глибоко між ребрами, зачепило серце і порізало артерію. Коли брат підняв руку на брата, матір була у сусідній кімнаті.

Адвокат у суді розповідає, що потерпілий пролив на ноутбук воду. Поряд лежав ніж. Стався казус і Андрій нібито сам впав на ніж.

Матір на суді сказала, що брати не можуть жити один без одного і "обидва талановиті з математики". Але перспективи невтішні. Денису закидають замах на вбивство, його ж брат досі у лікарні. Життя пораненого Андрія медики врятували, але його брату все одно світить солідний термін за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення