Криваві посиденьки на Київщині: пенсіонер прокинувся і знайшов у кімнаті понівечений труп молодика (відео)

Уявіть собі картину: прокидаєтесь ви вранці у своєму помешканні і натрапляє на мертве людське тіло просто посеред кімнати. Найперше, що спадає на думку – телефонувати до поліції. Чоловік так і зробив, набрав 102. Та виявилося, на свою біду. Бо ж тепер чоловіка закували у кайданки і звинувачують у вбивстві. А йому ж, на секундочку, 72 роки! Пенсіонер одразу заявив – не вбивав!

Загиблому Дмитру було 34 роки. Він жив неподалік. Чоловік загинув від кількох ударів у груди. Знаряддя вбивства знайшли швидко - ніж, який лежав на столі.

У загиблого двоє дітей, якими правда опікуються дідусь та бабуся, а Дмитро, кажуть сусіди, пив.

Згодом з'ясувалося, що саме під час вживання алкоголю, у літнього власника домогосподарства виник конфлікт з гостями. І ось коли із Дмитром чоловік залишився наодинці, нібито тоді і розправився із опонентом.

Але ексдружина чоловіка не вірить в те, що тендітний чоловік міг сотворити таке. Каже, що дідусь просто боїться помсти з боку справжнього вбивці, тому і взяв провину на себе. Навіть родина загиблого не вірить в те, що 72-річний дідусь міг вбити здорового 34-річного Дмитра.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення