Кривавий бойовик на Київщині: бандити 3 години знущалися з 70-річного родича високопосадовців Нацбанку (відео)

Зв’язали дружину, а чоловіка катували поки не зізнався, де заховані гроші, гаманця навіть не торкнулися. Великий куш таки зірвали, але хотіли ще більше та потім швидко втекли. Спрацювали настільки професійно, що у поліції обмаль доказів, не можуть допомогти й сусіди. Покидьки добре знали про гроші, тому копи не виключають причетності до нападу навіть знайомих родини. Скільки ж винесли - подивіться і пильнуйте своє майно.

Місцеві здригнулися від страшного і зухвалого злочину. Кривавий бойовик розігрався пізнього вечора. На подвір'я квартет бандитів потрапив через городи, а далі вони увірвалися до будинку і в масках без надзусиль скрутили літне подружжя. А далі почалися справжні тортури зразка лихих 90-х.

Жінку не чіпали, всю свою злість покидьки вимістили на чоловікові. 70-річного Анатолія гамселили руками та палицями, аж доки той не знепритомнів. А коли бідолашний приходив до тями, його знову катували і випитували де гроші. Знущання тривали кілька годин. Зрештою чоловік не витримав і розповів, де ховає заощадження.

Бандити забрали понад 100 тисяч гривень, травматичну зброю і зникли. Закривавлений пенсіонер знайшов сили подзвонити родичам. Чоловік колись був землеміром, а жінка не працює. Підпрацьовували на базарі. З власних джерел журналісти "Надзвичайних новин" з'ясували, що постраждалі-родичі високопосадовців з Нацбанку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення