Кров на стінах, меблях та підлозі: у столиці жінка зарізала коханого, немов худобу, на очах у його друга (відео)

Вузол взаємин, що сплітався півтора десятиліття, вона розрубала за одну секунду. У Києві 40-річна жінка пошматувала на 12 років старшого коханого. Першим ударом розрубала артерію, з нещасного кров почала бити фонтаном, а вона продовжує, не зупиняючись, гатити його гострим лезом. Усе відбувалося майже у гробовій тиші. Жертва не встигла й пискнути. А за розправою, на відстані витягнутої руки, лише послухайте, спостерігав мовчазний свідок.

За цими дверима сталася справжня бійня. Кров на стінах, меблях та підлозі. А посеред усього в кріслі застиг 52-річний господар Олександр. Чоловіка покремсали наче капусту. Шоку місцевих не було меж, коли з квартири вивели у кайданках його кохану.

Неможливо уявити, але Галина розправилася із Олександром на очах у його товариша, також Олександра.

Чоловік заскочив того вечора до друзів. Влаштували невеличкі посиденьки. Але у якийсь момент між коханими спалахнула сварка. І жінка почала лупцювати благовірного. Олександр зрозумів, що у неї в руках ніж тільки тоді, коли кров хлинула з товариша фонтаном.

Згодом з'ясувалося, що останнім часом загиблий хворів, ніде не працював, страшенно пив і жив за рахунок коханої, при цьому Галину постійно ображав. Жінка у якусь мить не витримала і зарізала чоловіка як худобу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення