Кров з розтрощеної голови заливала підлогу: у Кременчуці оголосили вирок вбивці красуні-касирки (відео)

Огрядний чоловік щонайменше вісім разів вдарив мініатюрну жінку по голові. А тепер запевняє – вбивати не хотів. Полював лише на гроші. Двадцять чотири тисячі гривень – стільки коштувало життя касирки з Полтавщини, яку грабіжник забив до смерті. Та яка б сума не лежала у сейфі, хіба можна виправдати таку жорстокість? Пам’ятаєте розбійний напад торік у Кременчуці?

Мати загиблої жінки, разом із синами та зятем прийшли до суду. Вони вимагали довічне ув'язнення холоднокровному вбивці.

Влітку 2020 обвинувачений здійснив розбійний напад на приміщення фінансової установи. Там швидко оформляють кредити, але під високі відсотки. У той день свідки побачили, як з приміщення установи ледь тримаючись на ногах вийшла жінки. Нещасна впала без сил на порозі. У неї була розтрощена голова. Потерпілу забрали до лікарні, але вже за добу жінка померла. Вбивство потрапило на камеру.

Душогуб, який у день смерті нещасної касирки відзначив 33-й день народження, зробив собі подарунок і закрив частину боргів за квартиру. Виправдовується тим, що дуже допікли колектори: телефонували друзям та родичам. Сергій чомусь вирішив не судитися з ними, а взяв молоток і пішов грабувати.

Омріяну квартиру через яку і став вбивцею у душогуба таки забрали, а його самого відправили за ґрати на 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення