Кулі свистіли над головами у дітей: у Вишгороді під стінами міськради сталася стрілянина (відео)

Під стінами міськради у Вишгороді під Києвом посеред робочого дня пролунали постріли. Дивом немає жертв.

Десяток дужих чоловіків спочатку лаялися, потім билися, а потім пішов у хід останній аргумент - двоє чоловіків стріляли один в одного. Перестрілка тривала кілька секунд. Біля адмінбудівлі було як завжди людно: хтось йшов у міськраду у справах, а поруч на площі відпочивали люди, були й зовсім маленькі діти. На щастя, зі сторонніх ніхто не поранений.

Конфлікт нібито розгорівся через землю. У мережі пишуть, що учасники громадської організації зібралися на мітинг. За деякий час під адмінбудівлею з’явились їхні опоненти і розпочався конфлікт. Проте офіційних підтверджень цієї версії поки немає.

Один із учасників стрілянини - керівник місцевої громадської організації Микола Онуфрієв. Його прибічники кажуть, що він лише захищався від нападників, які порізали колеса і розбили машину, погрожували розправою. При цьому правоохоронці затримали саме Миколу.

Автомобіль Онуфрієва перед тим, як він відкрив вогонь, таки штурмували. Про це розповіли у поліції. Одному з чоловіків вистрілили у руку та ногу. Другу сторону, яка здійснювала пошкодження автомобіля, також притягуватимуть до кримінальної відповідальності.

Максимум, що світить учасникам запеклої бійки, це звинувачення у хуліганстві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення