Квартирна афера: 94-річній бабусі погрожували зґвалтувати онучку, якщо не виїде з "проданого" житла (відео)

94-річну киянку намагаються викинути надвір з її 3-кімнатної квартири.

Негаразди почалися після загадкової загибелі єдиного сина бабці. Чоловіка два рази побили на вулиці якісь незнайомці, і вже після смерті Володимира мати дізналася, що він, коли був живий, продав їхнє єдине житло.

Загарбники увірвалися до квартири власниці, почали пиячити і погрожували зґвалтувати онуку Ніни Василівни. Так вони намагалися змусити стареньку виселитися з житла, де вона мешкає останні 15 років.

Квартиру відібрав банк, а далі вона пішла з молотка. У 2018 році її продали через СЕТАМ, і новий власник звернувся до суду з приводу виселення бабусі.

З судовими приписами у руках нові власники штурмують помешкання і вимагають, аби Ніна Василівна забиралася геть. Адвокатка нового власника житла каже, що її клієнт не може вселитися у квартиру з 2019 року. Мовляв, попередні власники квартири втратили право на проживання, тому що вона - іпотечна. На додачу до всього адвокатка заявила: є підозра, що бабця - фальшива. У Витязі з реєстру територіальних громад вказано, що у квартирі не прописаний ніхто. Але у паспорті пенсіонерки прописка саме у цій квартирі. У версії з підміною бабусі у сусідів буквально очі не лоб полізли.

96 квадратних метрів - дуже ласий шматок, і колектори рано чи пізно повернуться. Але Ніна Василівна сподівається на спокійну старість у рідних стінах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення