Land Cruiser розчавив двох людей: у вбивстві підозрюють 19-річного сина екс-правоохоронця (відео)

На Харківщині у лобовій ДТП загинув 41-річний підполковник служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Азаренков та його 15-річна донька Настя.

Шансів вижити у рятувальника ДСНС та дівчини не було – на зустрічну смугу вилетів позашляховик Land Cruiser, і перетворив Daewoo Lanos на суцільне залізне місиво. Як результат, на сидінні пасажира та водія – два понівечені трупи.

У салоні Land Cruiser був 19-річний молодик та його 21-річний товариш – обидва п’яні.

Ймовірно, винуватцем ДТП є Дмитро Габишев, 19-річний син Олександра Габишева, колишнього заступника керівника поліції метрополітену Харкова.

Молодик, у якого вже відбирали права за кермування у стані алкогольного сп’яніння, провину перекладає на якогось драйвера, який начебто втік. Втім, коли на місце події прибув його батько, то наказав синові мовчати: «Зараз ти розбовтаєш, а потім будуть задавати питання і будуть неузгодженості. Зараз мовчи, нікому нічого не розповідай».

Від удару реєстратор Lanos вилетів аж на узбіччя, але копи знайшли пристрій. На кадрах вже роздивилися, що саме водій позашляховика грубо порушив ПДД і виїхав на зустрічну смугу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення