Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=29hAXnL46gc&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=29hAXnL46gc&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Ледь не згоріла живцем: самогубця підпалила себе на очах у доньок (відео)

Ледь не згоріла живцем: самогубця підпалила себе на очах у доньок (відео)

На Київщині у родині матері-одиначки сталася трагедія. Жінка вилила собі на голову бензин та піднесла палаючий сірник. Очевидцями цієї події стали доньки самогубці.

no video parsed

Дівчата, яким 8 і 13 років, на власні очі бачили, як їхня матір ледь не згоріла живцем.

Як розповіла старша донька, спочатку жінка облила себе горючої сумішшю, потім подзвонила у швидку, після чого підпалила себе. Свої дії доньці жінка пояснити не змогла.

Втім, пригадує дівчина, думки піти з життя в матері з’явилися після смерті чоловіка, коли вона залишилася з дітьми сама. Після того, як його збила автівка, жінка почала зловживати алкоголем. Сусіди підозрюють, що в момент підпалу вона була п’яна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення