Лежав у водоймі обличчям донизу: зниклого 8-річного хлопчика знайшли на Миколаївщині в озері (відео)

Те, що сталося на Миколаївщині просто не вкладається в голові. В селищі Криве Озеро раптово та безслідно зникла 8-річна особлива дитина. Ще мить тому хлопчик грався на подвір'ї, та щойно батько відволікся, малий – як у воду канув. Чоловік кинувся на пошуки, та все марно. Тоді і викликав правоохоронців. Дитину шукали всім світом. Аж поки на ранок сліди не привели до місцевої водойми. Хлопчика там і знайшли. На жаль, той уже не дихав.

8-річний Артур вийшов з власного подвір'я та немов у повітрі розчинився. Хлопчика шукали всім селом. Батько того дня порався по господарству, а малий гуляв на подвір'ї під наглядом старшої сестри. Але в якусь мить дитині захотілося пригод. Батько спочатку шукав сина самотужки, а коли зрозумів, що своїми силами знайти хлопчика не вдасться, звернувся до правоохоронців.

Правоохоронці розгорнули масштабну пошукову операцію. Дитина мала аутизм, тому нібито не могла далеко піти. Також хлопчик не міг відгукнутися через вади розвитку.

Всю ніч дитину шукали. І тільки під ранок тіло малюка знайшли у водоймі. Селяни припускають, що хлопчик міг заблукати та заплутатися в очереті.

Про батьків сусіди кажуть тільки хороше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення